Auping Original boxsprings vernieuwd!

Ervaar het slaapcomfort van een hotel in uw eigen slaapkamer: een lekkere hoge instap, veel comfort en oog voor detail. Kiest u voor de Original boxspring, dan kiest u voor de perfecte basis in uw slaapkamer. Een boxspring met uitstekende ondersteuning en stabiliteit door een spiraalbodem in combinatie met pocketveren. Afhankelijk van het gewenste slaapcomfort is er een ruime keuze uit (gestoffeerde matrassen) en toppers.

Auping Original Nice     Auping Original boxspring Dominica

Bij de nieuwe Auping Original boxspring staat ultiem slaapcomfort centraal. Iedere laag draagt daarom bij aan uw energieke dag: zo zorgt de spiraalbodem voor een uiterst stabiele en duurzame basis en door het gebruik van ventilerende materialen in elke laag blijft uw bed in topconditie en voelt deze elke dag aan als nieuw. De nieuwe toppers zijn daarnaast makkelijk te wassen door de afritsbare bovenkant. Zo stapt u altijd in een heerlijk schoon bed. De lagen in de boxspring en de nieuw ontwikkelde matrassen zorgen zo samen voor uitstekende ondersteuning en stabiliteit. Kiezen voor een Auping boxspring betekent dus kiezen voor een energieke dag!Auping Orignal Dublin     Auping Dublin

Auping vindt het belangrijk dat de boxspring modellen passen bij uw smaak en stijl. Daarom geven zij graag de mogelijkheid om uw eigen boxspring samen te stellen. Dus niet alléén de binnenkant is aangepast: er is ook een nieuwe collectie stoffen en een nieuwe collectie nieuwe hoofdborden.

Auping Original Portofino     Auping Original Valencia